Hej och välkomna.

augusti 27, 2019 0 av admin

Hej på er! Nu är vi äntligen igång. 

Denna blogg kommer att handla om hockeyvärlden och allt vad det innebär. Jag som skriver heter Johan och har själv spelat hockey sedan jag var 14 år, idag är jag 34 och tränar nu istället lag. Jag jobbar som fysioterapeut annars och jobbar mycket med de som tränar just hockey då jag av erfarenhet vet mycket om skador som kan uppstå under sporten. 

Jag kommer att hålla mig mycket till hockeyvärlden men också mest troligt glimta in lite om personliga erfarenheter, åsikter och liv. Jag har 3 barn, Alice på 3 år, Jack på 6 år och Josef på 10 år. Sedan är jag också självklart gift med min fantastiska hustru Joanna, vi har varit gifta i 9 år nu och varit tillsammans i 14. Vi bor i en stor villa och har även en hund som heter Steffi, som är en spansk vattenhund. Har ni föressten tips på butik för hundar där dom säljer större hundhus som vi kan ha ute på gräsmattan mottages dessa tips tacksamt. Letat efter ett hela sommaren. Det är inte så att hon ska sova utomhus eller något, Steffi ligger alltid i någon av barnens sängar eller mellan min och joanna. Så hundhuset är för alla de varma sommardagar hon vägrar gå in för att hon älskar att hänga ute så mycket.

Det var lite om mig och vad den här bloggen kommer att handla om. Jag ser fram emot att få sitta framöver och skriva av mig lite. Jag gillar att skriva väldigt mycket och har alltid gjort. Jag blir faktiskt lugn av det på något sätt och sätt att bli lugn på ska man behålla. Jag märker mycket i mitt arbete att folk är så spända idag, pågrund av all stress och press, det sätter sig i musklerna. I hela kroppen egentligen och i själen med tror jag.

Massage, Shoulder, Relaxation Massage, Relaxation, Pain