Hockeytider, hej hej, hockeytider!

september 24, 2019 0 av admin

Hej på er!

Visst känns det underbart att hösten är på alltmer tilltagande intrång. Själv så har jag nämligen alltid älskat hösten. Det är många år sedan nu, men redan från mitt första år i ungdomshockeyn har jag förknippat årstiden med att man äntligen fick tillgång till istid. Off-ice träningen är förvisso viktig för att utvecklas som spelare, speciellt om du anpassar träningen efter säsong så att du får en allsidigt starkare kropp – vilket på lång sikt är en nyckel till att undvika skador. Utöver istid har jag också personligen alltid uppskattat hur luften känns renare när den blir kallare. Vem vet, kanske är det en anledning till att jag var helt fast i hockeyn redan efter första besöket i ishallen.

Som vuxen känns det också som att hösten är en andningspaus efter sommarens hektiska sociala liv och vinterns kommande julstress. Det är ett tillfälle att luta sig tillbaka och kontemplera. Mitt råd är att ta tillfället att lyssna på din kropp nu när den världsliga stressen avtar runtomkring dig. Men med det sagt, fortsätt träningen!

Att hösten är en favoritårstid beror också såklart på att SHL börjar i september… jag ska inte avslöja vilket lag som jag hejar på… men jag har goda förhoppningar för säsongen 2019/2020 :).

Med höstens intåg blir man också mer medveten över hur beroende vi är av modern teknik som värme- och elsystem. För egen del känns frågan om det senare än viktigare jämfört med tidigare höstsäsonger då jag på sistone gått i tankarna om att byta Elavtal kampanj. Visst har jag gått i liknande tankar tidigare. Med hustru, tre barn, en stor villa och en hund så är det ingen underdrift att säga att hushållet inte skulle uppskatta kostnadsbesparingar. Jag googlade på elbolag Göteborg och hittade då fram till Lumo Energi som verkar vara ett lite mindre elbolag med en erkänt bra kundtjänst och enkla elavtal som är lätta att förstå sig på. Att processen dessutom är enkel för mig som kund är viktigt då jag utöver familjelivet även har ett stimulerande – men stundtals krävande – jobb. Jag tror att jag har hittat helt rätt.