Hej hockeyfantaser!

oktober 25, 2019 0 av admin

Här är jag igen och ska skriva av mig lite. Det här med bloggen är skönt känner jag, det är ett bra sätt att koppla av, rensa tankar och bara finnas här i stunden. Så, idag tänkte jag prata lite om mitt jobb och vad en fysioterapeut gör.

Som jag har berättat tidigare arbetar jag främst med hockeylag. Min utbildning, min arbetserfarenhet och min hockey-erfarenhet har varit bra grunder för att lyckas bra i mitt professionella yrke. Det betyder att jag erbjuder mina tjänster som egenföretagare, jag är alltså inte anställd av ett företag som många andra i mitt yrke kan vara, utan jag besöker olika lag och träffar deras spelare, både i förebyggande syfte men även för att se över eventuella skador spelarna har utsatts för.

Som fysioterapeut jobbar jag med kroppen och dess funktionalitet, det vill säga hur vårt skelett fungerar, hur våra muskler fungerar både som en egen del i kroppen men även som helhet, hur rörelser påverkar vår kropp, hur uppstår smärtan, hur smärtan kan behandlas, med andra ord, vi fysioterapeuter diagnostiserar, behandlar och förebygger skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Vi är även kända som sjukgymnaster.

Mitt företag driver jag genom bekantskaper, det är så att någon känner någon som rekommenderar mina tjänster. Dock har jag funderat på att skapa en hemsida för mitt eget företag och se om det kanske hjälper för att fler ska hitta till mina tjänster. Jag har läst om Redcarpet omdöme på nätet, ett digitalt marknadsföringsbolag som kan vara till hjälp för att ta fram en plan om hur jag kan bli bättre på att synas i digitala kanaler. Det är något jag tycker börjar bli viktigt för mig och mitt företag. Jag älskar mitt jobb och vill gärna ha fler uppdrag men känner att jag är fast i samma kundkrets, vilket är jättebra men jag skulle jättegärna vilja nå till andra som inte riktigt känner mig.

Känner ni någon i behov av mina tjänster, hojta till! Vem vet, vi kanske kan bli partners, du och jag.

Tacksam,
Johan.