Restaurangbesök bokat, äntligen!

april 1, 2021 0 av analytics

Hej på er! 

Hur står det till i stugorna hos er? Här rullar livet på i trevligt mak. Hela familjen har klarat sig utan värre sjukdomar och corona, peppar peppar. Vi var rejält förkylda för ett tag sedan, först kidsen i en vecka, sedan även jag i en vecka, men var bara “vanlig” influensa och vi alla testade negativt på covid testet. Båda mina och Joannas föräldrar har äntligen fått första omgången med vaccin nu, såå skönt när de snart kan komma och hälsa på som innan hela den här pandemin drog igång och dessutom vara barnvakt åt Jack och Josef. 

Planerar för en liten överraskning åt Joanna när hon fyller år snart nämligen! Bokat bord på en restaurang i Göteborg som fått fina omdömen, den finns med på White Guide listan och fokuset ligger på så kallad asian fusion, ser jag mycket fram emot. Dels älskar ju både frun och jag gourmetmat, dels så saknar jag att komma ut bland folk lite och prova nya maträtter och vinsorter. Var inte så ofta redan innan corona pandemin som vi kom iväg själva på middagar ute, är ju alltid fullt upp med ungarna, träningen, jobb, skola och allt annat här i livet. Så var över ett år sedan nu som vi var inne i Göteborg på restaurang. Nästan lika länge sedan Joanna och jag fick en kväll för oss själva också. Missförstå mig rätt, jag älskar familjelivet och att vara allihopa tillsammans! Men man behöver hålla parrelationen vid liv också, vara man och hustru, inte bara en mamma och en pappa som roddar ett projekt ihop. 

Joanna är dock lite hypokondrisk av sig så jag har bunkrat upp med extra effektiva desinfektionsprodukter och bokat taxi både dit och hem så vi inte behöver utsätta oss i onödan för smittorisk. Känns bra, då kan vi njuta av kvällen och slappna av utan att oroa oss alltför mycket för smittoriskerna, dessutom väldigt skönt att komma hem direkt på kvällen sen, sparar vi en timme på i resväg också så killarna inte blir oroliga när vi kommer hem sent. Ett år är ju lång tid för ett barn så de har nog hunnit vänja sig av vid att vi är borta själva en kväll.  

Annars har vi börjat fundera på vad vi ska göra på semestern, givet är att gå på minst en hockeymatch live såklart, haha. Men först, dags att återgå till jobbet.